Posted by : guille Tuesday, October 7, 2014

Els cercadors / buscadors són pagines web que serveixen bàsicament per buscar informació a la web. Ho únic que has de fer es introduir el el nom del que vols buscar a una casella, li dones al botó de buscar / search / cerca (depen del idioma en que tinguis el cercador) i et proporcionarà totes les pagines web on surti aquell nom.

Els cinc cercadors que jo, personalment, considero més importants els he escrit abaix per ordre de més bo a més dolent:

Google: És, bàsicament, el cercador més important del mon, el que utilitza més del 50% de la població. Des de aquest cercador pots buscar pàgines web, imatges, videos, mapas, pots entrar al correu... Fins i tot pots jugar! És el cercador més ràpid i segur i alhora, el més important. Té una interface molt senzilla i fàcil de utilitzar.





Bing: Aquest, el considero com el segon millor, encara que comparat amb Google no té res a veure, és menys segur i una mica més lent, a més de no proporcionar-te tantes pàgines web. També pots buscar imatges i altres coses, la interface és una mica mes complexa que la de Google, però també es senzilla i fàcil de comprendre.




Ask:  Aquest el poso tercer, senzillament per que no m'agrada. No el trobo un bon cercador, ja que és poc segur i no et proporciona bona informació. La seva interface és la més senzilla de totes,  una pàgina completament en blanc on posa Ask i buscar. Des de aquest cercador només pot buscar pàgines web, imatges i videos



Yahoo: Aquest cercador, està empatat amb el últim, ja que no son molt bons cercadors. Bombardeja massa informació i és tot una mica caòtic. No és molt segur i te un interface molt plena de cosas i es bastant difícil de entendre-ho tot.



Clusty: Aquest, igual que Yahoo, no s'acostuma a utilitzaar per la gent, i això es culpa de la mala imatge que et dona el seu interface, quan el veus sembla que no estigui acavat, o que estigui fet ràpid i corrents.




En el tema dels cercadors, predomina el Google per davant de tots, no hi ha punt de comparació ui per aixo es tant difícil de fer una tria de més de 2 cercadors, ja que els altres no son tant bons.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Informàtica 4t - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -